X2 Empire review: unieke behuizing met beperkingen

Exentriek uiterlijk, maar matige koeling

Door


Uiterlijk

De X2 Empire is een opvallende verschijning. In de basis is het gewoon een miditower met een breedte van 23 centimeter een een hoogte van 50 centimeter. X2 heeft het voorpaneel echter onder een hoek van twaalf graden naar achteren geplaatst, waardoor de kast aan de onderkant dus dieper is dan boven. Het voorpaneel loopt bovendien naadloos door in de bovenkant, en is gemaakt van een twee millimeter dikke aluminium plaat met geborstelde afwerking. Aan de onderzijde krult de aluminium plaat bovendien onder de kast naar achteren, om zo te basis te vormen voor de voorste voetjes waarop de behuizing staat.

X2 Empire Window Silver

Het gecombineerde voor- en bovenpaneel wordt is aan de voorzijde voorzien van een powerknop, audio-aansluitingen en vier usb-a poorten, waarvan twee usb 2.0 en twee usb 3.0 exemplaren. Aan de bovenkant is een langwerpige uitsparing gemaakt met daarin een metalen rooster met ronde gaten, waarop een afneembaar stoffilter magnetisch op zijn plek wordt gehouden. Aan de linker en de rechterzijde heeft de behuizing full size panelen van gehard glas met een lichte tinting. De zijpanelen worden elk met vier grote duimschroeven op hun plek gehouden en zijn gemakkelijk te (de)monteren.

X2 Empire Window Silver


In deze review besproken product

  Product Laagste prijs

X2 Empire Window Silver

Tower, ATX, Zwart/Zilver, Venster, 1 fans

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

54,95 €

gem. 54,95 €
1 shop, 1x voorraad

Lees ook deze behuizing artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*