Seagate Ironwolf 12TB review: 12 terabyte wordt goedkoper

€ 50 snel bespaard of addertjes onder het gras?

Door


Testresultaten: Atto Random Read

Met Atto meten we hoe snel de schijven willekeurige lees- en schrijfopdrachten kunnen verwerken. Dan doen we zowel met kleine blokgroottes (4 kB) als grote blokgroottes (1 MB). De 4 kB snelheden zijn vooral van belang om inzicht te krijgen in de schijf prestaties wanneer je deze als disk voor je OS en andere programma's gebruikt. De 1 MB tests geven juist meer een maat voor dataopslag van bestanden met een beperkte grootte.

Atto geeft hetzelfde beeld als HD Tune: net ietsje langzamer dan de Barracuda Pro, maar nog steeds erg vlot.


In deze review besproken product

  Product Laagste prijs

Seagate IronWolf 12TB

Harddisk, 12000 GB, 7200 rpm, Serial ATA 600, 3.5 inch

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

414,00 €

gem. 451,63 €
7 shops, 5x voorraad

Lees ook deze harde schijf/ssd artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info is volledig onafhankelijk. Onze reviews zijn puur gebaseerd op objectieve testresultaten en onze eigen ervaring met de producten. Deze reviews kan je hier gratis lezen, maar dat is alleen mogelijk dankzij de steun van onze trouwe lezers. Met een abonnement op Hardware.Info Magazine steun je deze site en lees je de uitgebreidste 100% hardware reviews als eerste. Neem dus nu een abonnement, je hebt er al een voor 26,50 euro!

Neem nu een abonnement en steun Hardware.Info

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*