BakkerElkhuizen UltraBoard 940 review: ingenieuze kleine typevriend

Nog compacter, en nu draadloos en bedraad bruikbaar

Door


Inleiding

BakkerElkhuizen stuurt ons af en toe een product toe uit hun aanbod van ergonomische randapparatuur, en daar is altijd wel iets bijzonder aan. Dit keer bepotelden we de UltraBoard 940, een compact draadloos én bedraad toetsenbord met twee ingebouwde usb-poorten.


De eerste keer dat we een product van dit Nederlandse bedrijf bespraken, hadden we het over de S-Board 860, een draadloos Bluetooth-toetsenbord dat prima beviel. Een tijdje terug waren we behoorlijk enthousiast over de S-Board 840, een compact toetsenbord met een toch zeer goede aanslag. In dezelfde review keken we ook naar de M-Board 870, een mobiel toetsenbordje met chiclet toetsen, dat ook wel beviel, maar uiteindelijk gaven we toch de voorkeur aan de 840, vooral vanwege de zeer prettige type-ervaring.

Bakker Elkhuizen UltraBoard 940

Met de UltraBoard 940 combineert BakkerElkhuizen feitelijk weer de eigenschappen van die twee modellen, want dit model kan bedraad én draadloos gebruikt worden, en verbinding maken met pc's, Macs, iOs en Android apparaten via Bluetooth. Bovendien kan het met tot vijf verschillende apparaten gekoppeld worden. Daarmee is dit een opvolger van de S-Board 860, die we in 2012 bespraken.

Volgens onze Prijsvergelijker betaal je momenteel zo'n 100 euro voor de UltraBoard 940, al hoef je niet heel hard te zoeken om hem voor minder dan 90 euro op de kop te tikken. Dat is natuurlijk niet weinig, maar in deze tijden waarin veel mensen grif een vergelijkbaar bedrag of nog een stuk meer neertellen voor een mechanisch toetsenbord, is het ook niet extreem duur. BakkerElkhuizen geeft 2 jaar garantie op het product.


Lees ook deze toetsenbord artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*