Panasonic 2018 TV preview

Verbetering bij lcd, en méér oled.

Door


Inleiding

Panasonic bestaat 100 jaar en vierde dat eerder deze week tijdens haar jaarlijkse Panasonic Convention. Hardware.Info was erbij en hoewel wij uiteraard ook een houten bakje met saké hebben geheven op de verjaardag van de Japanse fabrikant, waren we toch vooral benieuwd naar de nieuwe televisies. Dit jaar is ook bij Panasonic een jaar van evolutie, met méér oled televisies en betere lcd-modellen.


 

Onze preview van de nieuwe Philips tv's liet zien dat de oled-trend dit jaar verder wordt doorgezet met drie nieuwe modelseries. Panasonic kan niet achterblijven en zal dit jaar ook drie verschillende oled-modellen hebben. Daarnaast zijn de lcd-televisies verbeterd met onder andere Bluetooth, ondersteuning voor hdr10+ en bij sommige series een 20% hogere helderheid ten opzichte van de modellen vorig jaar. Hoe de line-up precies in elkaar steekt, en wanneer we de nieuwe modellen mogen verwachten, leggen we op de komende pagina's uit. Wat we je helaas nog niet kunnen vertellen is wat de nieuwe televisies gaan kosten, Panasonic doet namelijk nog geen uitspraak over de prijzen van haar 2018 line-up.


Lees ook deze televisie artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*