Laser all-in-one met cloudaspiraties: Brother MFC-L2750DW review

Veelzijdige lasermultifunctional anno 2018

Door


Cloudkoppeling

Een van de minpunten van de L2750DW was dat hij, zeker bij grotere afdrukopdrachten, een beetje achterbleef bij de concurrentie. Ook was goed te merken aan de interface dat het fundament van het apparaat al een tijdje geleden gelegd was. De 2570 is veel meer bij de tijd en dat merk je direct al aan de interface: hij heeft een klein kleurenaanraakschermpje. De verwelkoming zorgt voor een glimlach op het gezicht: na het selecteren van de Nederlandse tekst word je gevraagd om de selectie te bevestigen door oui of non te selecteren.

Brother MFC-L2750DW
Naast scannen naar de cloud, kun je ook direct scannen naar Office-toepassingen.

Brother MFC-L2750DWBrother MFC-L2750DW
Je kunt direct scannen naar cloudopslag.

Afgezien van deze faux pas is de menustructuur allervriendelijkst. Je kunt kiezen tussen de bekende functies zoals het kopiëren of scannen direct naar je pc, maar het is ook mogelijk om apps toe te voegen. Zo kun je direct scannen naar de cloud. Bekende internetopslagoplossingen zoals Dropbox, OneDrive, GoogleDrive, Box en Evernote worden door het systeem ondersteund.

Brother MFC-L2750DWBrother MFC-L2750DW
Je kunt direct scannen naar cloudopslag.

Dat is in de praktijk heel erg handig en wat ons betreft een belangrijk voordeel van deze multifunctional van Brother. Een functie om zonder tussenkomst van een pc direct naar e-mail te scannen ontbreekt, en dat is jammer. Je kunt wel scannen naar mail, maar dan wordt op je computer je mailprogramma geopend en moet je daar de handeling verder afmaken.

Brother MFC-L2750DW
Het touchscreen is erg handig.


In deze review besproken product

  Product Laagste prijs

Brother MFC-L2750DW

Fax functionaliteit, LAN interface, WLAN interface, Laser

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

219,50 €

gem. 255,90 €
6 shops, 4x voorraad

Lees ook deze printer/all-in-one artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*