Laser all-in-one met cloudaspiraties: Brother MFC-L2750DW review

Veelzijdige lasermultifunctional anno 2018

Door


Conclusie

De Brother MFC-L2750DW is een aantrekkelijke multifunctional met behoorlijk wat mogelijkheden. De afdrukkwaliteit is goed en ook is de prijs per printje met 2,7 cent per stuk schappelijk.

Als we kijken naar de mogelijkheden van het apparaat, dan is het vooral ook een interessante keuze als je veel gebruikmaakt van cloudopslag zoals OneDrive, Dropbox en Google Drive. Hij kan direct naar deze opslagmiddelen scannen via het ingebouwde aanraakschermpje. Wel is het jammer dat je niet rechtstreeks naar e-mail kunt scannen op het apparaat zelf.

Brother MFC-L2750DW

Er zijn nog meer punten waardoor we minder enthousiast worden. Zo zou de scansnelheid wat hoger kunnen liggen. De vertraging lijkt vooral op de computer veroorzaakt te worden. Aan de andere kant zie je wel dat als je een grotere afdruk- of kopieeropdracht geeft, hij behoorlijk snel is.

De MFC-2750DW kost gemiddeld 278 euro. Dat is ruim honderd euro meer dan zijn voorganger de MFC-2700DW. Daarvoor krijg je een kleurenscherm, iets betere prestaties en cloudtoepassingen. Als dat voor jou grote voordelen zijn, is het een aanrader. Is dat niet zo, dan zou je wat geld kunnen besparen door de meer Spartaanse, oudere versie te kopen. Al met al is het een interessant apparaat, maar wat ons betreft biedt hij niet voldoende om voor een award in aanmerking te komen.


In deze review besproken product

  Product Laagste prijs

Brother MFC-L2750DW

Fax functionaliteit, LAN interface, WLAN interface, Laser

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

219,50 €

gem. 255,90 €
7 shops, 4x voorraad

Lees ook deze printer/all-in-one artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*