Tussen smartphone en printer: Xerox Versalink C405 DN review

Door


Conclusie

De Xerox C405 DN is een interessante printer, in de eerste plaats vanwege de zeer scherpe afdrukken die het apparaat weet af te leveren. Maak je veel afdrukken van documenten waarbij tekst centraal staat, dan is deze printer een model dat je in je shortlist mee zou moeten nemen. De snelheid is goed, maar het zou wat ons betreft voor een apparaat in deze klasse nog wel wat hoger mogen liggen, hij wordt namelijk voorbijgestreefd door een zeer betaalbare Brother. Daarnaast is het wel een beetje flauw dat voor een printer met deze prijs wifi optioneel is.

Xerox VersaLink C405 DN 

Hét sterke punt van dit apparaat is ConnectKey. De Versalink biedt alle functionaliteit die je mag verwachten van een apparaat in deze klasse. Over de interface zijn we zeer te spreken. De gebruiksvriendelijkheid staat op hoog niveau. Standaard beschikt het apparaat over een aantal leuke en handige apps, en dankzij de ConnectKey apps kan je die ook nog fors uitbreiden. Hoewel het aanbod nog wat groter mag worden, is het wel heel handig dat partners relatief eenvoudig apps op maat kunnen maken met de bouwblokken van ConnectKey. Nog leuker zou het zijn als dit ook voor de bezitters van zo'n apparaat vrijgegeven zou worden.

De betaalbaarste machine in zijn soort is de Xerox C405 DN niet, al kunnen we dat begrijpen gezien de geboden functionaliteit en ook de beveiligingsfeatures waarover ook al dit 'basismodel' beschikt. Die voegen nu eenmaal kosten toe aan het apparaat. Als je niet op een dubbeltje kijkt, koop je met deze Xerox wel een zeer veelzijdige machine met uitstekende afdrukkwaliteit, die zich echt onderscheidt met de mogelijkheid functies middels apps toe te voegen.


Vergelijken

In deze review besproken twee producten

  Product Laagste prijs

Xerox VersaLink C405 DN

Scanner aanwezig (All-in-One), Fax aanwezig, LAN interface, Laser, Kleurenprinter

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

785,29 €

gem. 785,29 €
2 shops, 2x voorraad

Xerox VersaLink C405 N

Scanner aanwezig (All-in-One), Fax aanwezig, LAN interface, Laser, Kleurenprinter

Specificaties Prijzen

821,59 €

gem. 839,24 €
3 shops, 2x voorraad

Lees ook deze printer/all-in-one artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*