Krachtpatser: MSI Aegis Ti3 met GTX 1080ti

Krachtig systeem met een opvallend, maar doordacht uiterlijk

Door


Conclusie

De MSI Aegis Ti3 is een interessant wapen in de strijd. Als we kijken naar de combinatie van hardware, dan zien we een innovatieve kast met daarin opvallend veel inbouwruimte. Je kunt er als je wil nog drie 2,5 inch schijven, een 3,5 inch disk en een tweetal geheugenmodules bijplaatsen. Dat is best veel voor een relatief compact ontwerp. 

Als we verder kijken naar dit ontwerp dan valt direct op dat de videokaart en de processor relatief veel aandacht hebben gekregen. Dat maakt het tot een lekker snelle combinatie voor games. In het meer op gewone toepassingen gerichte PCMark 8 blijft hij een beetje achter. Dit is een systeem dat gecombineerd zou moeten worden met een ultra hd-scherm. 

MSI Aegis Ti3 8RF-033EU

Kritiek hebben we - uiteraard - ook. De snelheid van de ssd's in RAID 0 valt een beetje tegen. MSI heeft er maar liefst vier ingebouwd. Dat klinkt stoer, maar wij hadden liever twee écht snelle ssd's gezien om tot dezelfde capaciteit te komen. Ook is de voeding met 550 watt krap bemeten. Aan de andere kant: het is nu koffiedik kijken of de toekomstige generaties videokaarten meer energie gaan verbruiken waardoor je bij een upgrade in de problemen komt. Op de andere fronten is dit systeem al dusdanig rijk uitgerust dat we niet verwachten dat je een upgrade nodig gaat hebben. 

Ben je op zoek naar een uitstekend kant-en-klaar gaming systeem dan kun je met dit systeem prima uit de voeten. Hij is duur, maar voor gaming een uitstekende keuze en daarom voor ons een Excellent Award waard.


MSI Aegis Ti3


In deze review besproken product

  Product Laagste prijs

MSI Aegis Ti3 8RF-033EU

Desktop, Intel Core i7 8700K, 32 GB, Nvidia GeForce GTX 1080 Ti, 4024 GB, Microsoft Windows 10 Pro

Specificaties Testresultaten Reviews

Lees ook deze systeem artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info is volledig onafhankelijk. Onze reviews zijn puur gebaseerd op objectieve testresultaten en onze eigen ervaring met de producten. Deze reviews kan je hier gratis lezen, maar dat is alleen mogelijk dankzij de steun van onze trouwe lezers. Met een abonnement op Hardware.Info Magazine steun je deze site en lees je de uitgebreidste 100% hardware reviews als eerste. Neem dus nu een abonnement, je hebt er al een voor 26,50 euro!

Neem nu een abonnement en steun Hardware.Info

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*