Betaalbaar onderkomen: 14 behuizingen tot 75 euro getest

Voor weinig geld, toch een goede behuizing?

Door


Conclusie

Voor 75 euro koop je anno 2018 een gewoon een prima behuizing, zoveel laat onze test wel zien. Hoewel smaken verschillen en de ene behuizing ons meer aanspreekt dan de andere, geldt dat wij het gros van de behuizingen – met de prijs in het achterhoofd - best geslaagd vinden qua ontwerp. Onder de streep geniet een aantal behuizingen onze voorkeur als we het testveld overzien.

Corsair Carbide 270R window
Corsair Carbide 270R

Wil je niet persé een gehard glazen zijpaneel, dan is de Corsair Carbide 270R een goede keuze. Deze strak vormgegeven kast biedt prima inbouwmogelijkheden, is solide en koelt goed, terwijl de geluidsproductie binnen de perken blijft. Datzelfde geldt ook voor NZXT's Source S340, die ook drie jaar na introductie een goede keuze blijft. Let er wel op dat dit model end-of-life is en dus op afzienbare termijn uit de winkels gaat verdwijnen. Opvolger H500 is op moment van schrijven nog iets duurder, en bespreken we binnenkort.

Wil je een glazen zijpaneel, dan is de Thermaltake View 22 TG het overwegen waard. Hoewel de kast met slechts één ventilator wordt geleverd zijn de koelprestaties toch redelijk, terwijl hij lekker stil is en er fraai uitziet. Wil je de best mogelijke koelprestaties en maakt een beetje geluid je niets uit? Dan is de Cooler Master MasterBox MB500 de beste keuze voor jou.

 


Corsair Carbide 270R
NZXT Source S340
Thermaltake View 22 TG


Lees ook deze behuizing artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*