OnePlus 6 preview: evolutie naar glas

Het volgende hoofdstuk in het succesverhaal van OnePlus

Door


Inleiding

Vandaag lanceert OnePlus in Londen haar nieuwste toestel, de OnePlus 6, waar smartphone liefhebbers al enige tijd reikhalzend naar uitkeken. Hardware.Info was er bij en maakte alvast kort kennis met de smartphone die wederom een ongeëvenaarde prijs-prestatieverhouding belooft.


Het verhaal van OnePlus begon amper vijf jaar geleden, toen de voormalige onderdirecteuren van smartphonefabrikant Oppo, Pete Lau en Carl Pei, OnePlus oprichtten. Het idee was om een zo premium mogelijke smartphone te creëren voor een zo laag  mogelijke prijs. Het idee werd voor het eerst omgezet in een tastbaar product in 2014 met de lancering van de OnePlus One.

Sindsdien heeft het bedrijf gestaag successen geboekt en inmiddels worden de toestellen van de Chinese fabrikant wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. In november 2017 werd nog de OnePlus 5T gelanceerd met overweldigende verkoopcijfers tot gevolg. Het liep zo goed dat de voorraad sneller opraakte dan men in Shenzhen had gedacht. Gelukkig betekende dat geen langdurig lege schappen, maar een rappe opvolger: hier is de OnePlus 6.


In deze review besproken product

  Product Laagste prijs

OnePlus 6 128GB Mirror Black

Android 8, 128 GB, 6.28 inch, 2280x1080, 16 MPixel, 4G

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

499,00 €

gem. 499,00 €
2 shops, geen voorraad

Dossier

Lees ook deze smartphone artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*