Corsair Crystal 280X RGB review: Slimme kubus

Fraaie behuizing met bijzonder uiterlijk en prima prestaties

Door


Conclusie

De Crystal 280X van Corsair is een prima keuze voor wie wat anders wil dan een standaard mini- of miditower. De kast is niet geschikt voor atx-moederborden, maar als je een micro-atx systeem gaat bouwen zou je de Crystal 280X zeker moeten overwegen. Het kubus-concept is weliswaar niet nieuw, maar met zijn drie glazen panelen geeft de Crystal 280X er wel een moderne twist aan.

De kast is beschikbaar in zwart en wit en vooral die laatste valt lekker op, zeker als je kiest voor de versie met meegeleverde rgb-verlichting. De adviesprijs van 175 euro lijkt in eerste instantie érg stevig, maar de meegeleverde LL120 fans en rgb-controller kosten los aanzienlijk meer dan meerprijs die je betaalt ten opzichte van de basisversie die voor 120 euro op de prijslijst staat.

Dat maakt dat we ronduit enthousiast zijn over de Corsair Crystal 280X. Zelfs als we op zoek gaan naar minpunten komen we eigenlijk niet verder dan het ontbreken van een usb-c aansluiting op het voorpaneel. De Crystal 280X RGB is onze Excellent Choice Award dan ook meer dan waard!


Corsair Crystal 280X


In deze review besproken product

  Product Laagste prijs

Corsair Crystal 280X RGB Window White

Tower, Micro ATX, Zwart/Wit, Venster, 2 fans

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

170,60 €

gem. 179,79 €
7 shops, 5x voorraad

Lees ook deze behuizing artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*