MSI op Computex 2018: B450-moederborden, Prestige-laptops en monitoren

Wat is er te vinden op de Computex-stand van MSI?

Door


Inleiding

Hardware.Info was deze week te gast op de Computex-stand van MSI, waar heel wat nieuwe producten werden getoond in tal van categorieën. Sommige aankondigingen waren redelijk te verwachten, zoals de eerste AMD B450-moederborden, maar er waren ook onverwachte introducties, zoals complete nieuwe notebooklijnen voor consumenten en zakelijke gebruikers.


De stand van MSI op de Computex-beurs in Taipei is vrij groot, maar vooral heel erg druk. Er wandelen de nodige MSI-medewerkers rond om alle nieuwe producten toe te lichten en alles in goede banen te leiden. Ook veel bezoekers zijn echter benieuwd naar wat MSI dit jaar voor hen in petto heeft.

In dit artikel lopen we alle aankondigingen af, waarbij we beginnen met de componenten en eindigen met de nieuwe laptops. Waar MSI zich de afgelopen jaren juist profileerde als een gamingmerk, gaat het nu namelijk ook notebooks verkopen die weliswaar over krachtige hardware beschikken, maar niet direct gamers als primaire doelgroep hebben.

Klik snel verder naar de volgende pagina's voor alle producten die MSI dit jaar heeft meegenomen naar Computex.


Dossier

Lees ook deze laptop/tablet artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*