LG G7 ThinQ review: LG's visie op de moderne smartphone

Voldoet aan de moderne maatstaven, maar spreekt niet tot de verbeelding

Door


Conclusie

Het mag duidelijk zijn dat LG's G7 ThinQ een moderne smartphone is die de huidige mores omtrent designtrends en must haves prima op orde heeft. Een glazen behuizing, draadloos opldaden, dual sim, prima camera met AI-feature, goed scherm met notch en 19,5:9 verhouding en een IP68 rating. Daarbij heeft het een fysieke knop voor Google Assistent en is er ondersteuning voor Google Lens ingebouwd.

Aan de andere kant zijn de resultaten in zowel de systeem als de accu benchmarks middelmatig, niet goed en niet slecht maar solide in het midden. De grafische benchmarks zweven op hun beurt een beetje rond de subtop. Daarbij komt dat de geheugenconfiguratie van 4GB/64GB weliswaar voldoende is voor een premium smartphone, maar niet erg tot de verbeelding spreekt. Dat is wat ons betreft dan ook de makke van dit toestel: het heeft geen wauw-factor en scoort niet over de hele linie hoog genoeg om daar zonder te kunnen. Onder de streep is dat toch waar we niet alleen op gehoopt hadden bij een toestel met een adviesprijs van 849 euro, maar wat je voor dat bedrag ook zou mogen verwachten. 

LG G7 ThinQ Black


Vergelijken

In deze review besproken twee producten

  Product Laagste prijs

LG G7 ThinQ Black

Android 8, 64 GB, 6.1 inch, 3120x1440, 16 MPixel, 4G

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

349,00 €

gem. 349,00 €
2 shops, 2x voorraad

LG G7 ThinQ Blue

Android 8, 64 GB, 6.1 inch, 3120x1440, 16 MPixel, 4G

Specificaties Prijzen

369,00 €

gem. 369,00 €
3 shops, 3x voorraad

Lees ook deze smartphone artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*