General Mobile GM8 review: succes verzekerd met Android One?

802.11ac en Dolby Audio equalizer moeten voor vuurwerk zorgen

Door


Prestaties: Accuduur

De accuwerktijd van smartphones brengen we met vier benchmarks in kaart, waarbij we de schermhelderheid vastzetten op 250 cd/m². Bij onze eerste test laten we in een eindeloze loop een H.264 hd-videobestand afspelen. Daarnaast draaien we de accutest uit de PCMark 2.0 benchmark, die je kan beschouwen als een simulatie van 'normaal' gebruik. Deze test bestaat uit scrollen door webpagina's, het bekijken van foto's en filmpjes en andere gangbare zaken. Ten slotte voeren we ook nog een test uit waarbij we de smartphone in kwestie door websites laten scrollen tot de accu het opgeeft. Deze test voeren we zowel uit met een 4G als een wifi-verbinding.

De General Mobile GM8 is uitgerust met een niet-verwisselbare Li-Po batterij met een capaciteit van 3075 mAh. De accuprestaties zijn niet slecht, maar zeker ook geen rden om naar de winkel te rennen. De resultaten van de praktijktests geven beide recht op een plek in de middenmoot. Hetzelfde geldt voor de browsetests. De laadtesten positioneren de GM8 ternauwernood als een subtopper, maar ook niet meer dan dat.

  • Accutest
  • Webbrowse test 4G & wifi
  • Laadtesten


Vergelijken

In deze review besproken twee producten

  Product Laagste prijs

General Mobile GM8 Gold

Android 8, 32 GB, 5.7 inch, 1440x720, 13 MPixel, 4G

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

214,60 €

gem. 228,69 €
3 shops, 3x voorraad

General Mobile GM8 Grey

Android 8, 32 GB, 5.7 inch, 1440x720, 13 MPixel, 4G

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

199,00 €

gem. 214,60 €
3 shops, 3x voorraad

Lees ook deze smartphone artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*