Hardware.Info Abonneedag 2018 - verslag

Wederom een geslaagd evenement - start van een traditie?

Door


Inleiding

Als je anno 2018 zoveel van hardware houdt, dat je een abonnement hebt op een tijdschrift over het onderwerp - waarmee je ook nog eens onze site ondersteunt, dan mag dat enthousiasme wel beloond worden. Met die gedachte en de wetenschap dat een soortgelijk evenement vorig jaar een klinkend succes genoemd kon worden, organiseerden we dit jaar weer een Abonneedag voor onze trouwste lezers.


Vorig jaar was het 15 jaar dat we Hardware.Info Magazine maakten (de eerste edities verschenen in 2002), en om dat te vieren organiseerden we samen met een aantal partners een mooie dag in ons hoofdkantoor in Amsterdam, waar bezoekers in een flink aantal verschillende sessies van dichtbij kennis konden maken met producten van deze partners en de mensen erachter.

De reacties op die dag waren dermate enthousiast, van zowel bezoekers als de medewerkers van de merken, die veelal een vrije zaterdag opofferden om onze lezers te informeren, dat we besloten het dit jaar nog eens te doen.

Na een vroege oproep in mei hadden we al zoveel deelnemers, dat alleen een korte herinnering in juni volstond om de teller op 'vol' te krijgen - inclusief 'plus 1's' gaven zo'n 200 mensen zich op, van wie verreweg het grootste deel ook daadwerkelijk aanwezig was op 7 juli. Ondanks het mooie weer en het vooruitzicht van voetbal in de avond kwamen zij van heinde en verre om weer een mooie dag op ons hoofdkantoor te beleven.

Dit jaar hadden de aanwezigen de mogelijkheid om sessies bij te wonen van Asus, AVM, BenQ, Cooler Master, Corsair, LG, MSI, en Phanteks. Daarnaast was er weer een rondleiding door het Hardware.Info testlab en kantoor, en kon men een blik achter de schermen krijgen bij de totstandkoming van Hardware.Info Magazine en een artikel. Tijdens de lunchpauze was er vertier in de vorm van een overkloksessie met LN2, zoals vloeibare stikstof in overklokkerskringen wordt genoemd. 

Met dit artikel geven we de aanwezigen een korte terugblik - en willen we ook onze andere lezers laten zien wat ze gemist hebben. Gezien het succes van dit jaar is de kans meer dan groot dat we dit volgend jaar weer gaan doen, ook dan zal het weer exclusief voor abonnees van ons magazine zijn. 


Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info is volledig onafhankelijk. Onze reviews zijn puur gebaseerd op objectieve testresultaten en onze eigen ervaring met de producten. Deze reviews kan je hier gratis lezen, maar dat is alleen mogelijk dankzij de steun van onze trouwe lezers. Met een abonnement op Hardware.Info Magazine steun je deze site en lees je de uitgebreidste 100% hardware reviews als eerste. Neem dus nu een abonnement, je hebt er al een voor 26,50 euro!

Neem nu een abonnement en steun Hardware.Info

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*