Samsung VL550 wifi-speaker review: een goed begin is het halve werk

Indrukwekkend geluid en ingenieuze afstandsbediening

Door


Conclusie

Samsung brengt met de VL550 een van de eerste producten op de markt die voortvloeien uit de overname van het Harman concern. Een goede start is het halve werk geldt zeker voor deze multi-functionele speaker, die een uitmuntend afgesteld geluid met meer dan voldoende body en volume combineert met een simpel en elegant ogend design, een ingenieuze afstandsbediening en overzichtelijke app met ingebouwde equalizer en diverse koppelingsmogelijkheden met andere Samsung devices.

Samsung VL550

Aan al dat moois hangt een behoorlijk fors prijskaartje van gemiddeld 499 euro volgens onze Prijsvergelijker. Een prijs die vergelijkbaar is met de Boomster XL van het Duitse Teufel, die het voordeel van een ingebouwde accu biedt en ondanks zijn forse omvang en gewicht mee naar buiten is te nemen. De VL550 stelt hier echter een handige afstandbediening voor in huis tegenover, en de mogelijkheid tot het aansluiten op je thuisnetwerk via wifi of lan tegenover. Aangezien de geluidskwaliteit bovendien van vergelijkbaar hoog niveau is, kennen we een Excellent Choice award toe. 


Samsung VL550


In deze review besproken product

  Product Laagste prijs

Samsung VL550

Lijningang 3,5 mm jack, Bluetooth, WiFi, Ingebouwde speakers

Specificaties Prijzen

339,00 €

gem. 339,00 €
1 shop, geen voorraad

Lees ook deze (slimme) speaker/streamer artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*