Dit zijn de beste Coffee Lake-moederborden

Deze beste keuzes uit 42 geteste Socket 1151-moederborden

Door


Afsluitend

Voor wie op zoek is naar een H310/B360/H370/Z370-moederbord, blijkt er ruim voldoende keus. Deze koopgids heeft je daarbij hopelijk houvast gegeven om je aankoopbeslissing mee te maken. Net als bij de X299-koopgids is het de bedoeling dat ook dit artikel regelmatig zal worden bijgewerkt, afhankelijk van de ontwikkelingen op socket 1151-gebied. Hoewel socket 1151 al een tijdje op de markt is, zit er met de aankomende 8-core processors van Intel waarschijnlijk nog wel wat leven in de 300-serie chipsets.

Uiteraard zijn we benieuwd naar jullie ideeën: vind je dit overzichtelijk of juist niet, mis je diepgang, grafieken en details, waarvan zou je meer willen zien en wat hoeft niet zo wat jou betreft? Is de indeling van de moederborden in dit artikel voor jou handig, of mis je een type dat zich kan onderscheiden van de rest? Is er een andere vergelijking die je graag gemaakt ziet? Zijn er aspecten van moederborden die je voor jouw gebruiksdoel graag verder ziet toegelicht?

Laat van je horen in de reacties, we zullen de bijdragen nauwkeurig in de gaten houden en waar mogelijk verwerken in de update!


Vergelijken

In deze review besproken 42 producten

  Meer producten (42)  

Dossier

Lees ook deze moederbord artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*