Samsung Galaxy Note 9 preview: voortbouwen op beproefd recept

Vernieuwde S Pen, meer capaciteit en meer Dex

Door


Prijzen en beschikbaarheid

Zoals we eerder al zeiden zal de Samsung Galaxy Note 9 vanaf vandaag als pre-order beschikbaar worden gemaakt, de verkoop van het toestel zal op 24 augustus van start gaan. Het toestel zal in Nederland in eerste instantie in drie kleurstellingen verkocht worden, te weten Ocean Blue, Midnight Black en Lavender Purple. Alle toestellen die in Nederland verkocht worden zijn dual sim versies.

De toestellen komen ofwel in een 6GB/128GB configuratie die 999 euro zal kosten beschikbaar, danwel in een 8GB/512GB combinatie die voor 1249 euro kan worden aangeschaft. De laatste versie is daarbij enkel in de zwarte uitvoering beschikbaar.

Wie tijdens de pre-order periode tussen 9 en 24 augustus een Note 9 bestelt, krijgt van Samsung bij het inleveren van een oude smartphone 100 euro plus de inruilwaarde van het toestel van korting op de aanschafprijs van de Note 9. Wie een oude Note inlevert krijgt 200 euro plus de inruilwaarde van zijn of haar oude toestel.


Lees ook deze smartphone artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*