Xtorm Solar Charger Instinct 10000 review: Perpetuum power

Powerbank voor avonturiers

Door


Conclusie

Ben je op zoek naar een powerbank met een flinke capaciteit die bij voorkeur ook spatwaterdicht moet zijn? Dan is de Xtorm Solar Charger Instinct 10000 een goede keuze. Onze tests laten zien dat de powerbank prima presteert zowel qua geleverde spanning als capaciteit. De powerbank is wel relatief fors qua formaat, waardoor het niet de beste keuze is als je veel power in een klein jasje wilt hebben.

Dankzij de rubberen doppen op de hoeken kan de kunststof behuizing wel tegen een stootje, al is het apparaat tegelijkertijd gemakkelijk te torderen en zouden wij deze powerbank zeker niet als 'rugged' willen bestempelen. Het ingebouwde zonnepaneel is een leuk extraatje, maar heeft slechts beperkt nut. Volledig opladen van de ingebouwde accu duurt in het meest gunstige geval vijf dagen, wij kwamen tijdens onze test na vier dagen echter niet verder dan iets meer dan een derde van de capaciteit.

Op het moment van schrijven kost de Xtorm Solar Charger Instinct 10000 gemiddeld bijna 44 euro, waarmee het apparaat niet (veel) duurder is dan andere 10.000 mAh powerbanks die niet waterafstotend zijn en geen zonnepaneel hebben. Vooral vanwege die spatwaterdichtheid en zijn prima capaciteit is de Xtorm Solar Charger Instinct 10000 dus zeker het overwegen waard.

Xtorm Solar Charger Instinct 10000 Black


In deze review besproken product

  Product Laagste prijs

Xtorm Solar Charger Instinct 10000 Black

2.1 A, 10000 mAh, 2, 273 gram

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

39,00 €

gem. 49,00 €
4 shops, 2x voorraad

Lees ook deze powerbank artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*