HP Pavilion Gaming 15 review: knallen zonder fratsen

Middenklasse prestaties voor een (bijna) entry level prijs

Door


Accuduur

Bij de accuduur weet de HP Pavilion Gaming 15-0510nd zich echt te onderscheiden, want we meten een werkduur van maar liefst 437 minuten in de browsertest; de variant met GTX 1050 houdt het aanzienlijk minder uit, maar die heeft dan ook een accucapaciteit van 52 wattuur, versus 68 voor de duurdere variant. Ook in de PCMark Creative test doet het onderwerp van deze review het uitstekend, en blijf het (iets) goedkopere, anders gespecificeerde model achter. Vermeldenswaard: de prestaties op accu in plaats van netstroom zijn verhoudingsgewijs beter dan bij veel concurrenten, die de prestaties verder laten inzakken.

  • Browser
  • PCMark Creative
  • PCMark Creative (accu)


Lees ook deze laptop/tablet artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info is volledig onafhankelijk. Onze reviews zijn puur gebaseerd op objectieve testresultaten en onze eigen ervaring met de producten. Deze reviews kan je hier gratis lezen, maar dat is alleen mogelijk dankzij de steun van onze trouwe lezers. Met een abonnement op Hardware.Info Magazine steun je deze site en lees je de uitgebreidste 100% hardware reviews als eerste. Neem dus nu een abonnement, je hebt er al een voor 26,50 euro!

Neem nu een abonnement en steun Hardware.Info

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*