Uitslag European Hardware Community Awards 2018 - Dit vindt Europa de beste hardware van 2018!

De beste hardwarefabrikanten van 2018 volgens de lezers van negen Europese techsites

Door


Inleiding

Welke fabrikanten leverden in 2018 de beste hardware? Bijna 1,3 miljoen individuele productstemmen werden uitgebracht in de European Hardware Community Awards 2018, georganiseerd door Hardware.Info en acht andere Europese techsites. Vandaag maken we de winnaars bekend.


De European Hardware Community Awards zijn de Europese tegenhangers van de Hardware.Info Community Awards, waarvan we afgelopen maandag de resultaten bekend maakten. Alle stemmen voor de Hardware.Info Community Awards tellen mee voor de European Hardware Community Awards, maar daarnaast kon er ook gestemd worden op de websites KitGuru (VK), Hardwareluxx (Duitsland), Lab 501 (Roemenië), PurePC (Polen), Geeknetic (Spanje), Cowcotland (Frankrijk), SweClockers (Zweden) en Hardware Upgrade (Italië). Stemmen bleven overigens niet beperkt tot de landen waar de sites gevestigd zijn; veel van de sites hebben bezoekers uit meerdere Europese landen - zo heeft Hardware.Info bijvoorbeeld veel bezoek uit Nederland én België. Uiteindelijk hebben we in de European Hardware Community Awards 2018 de stemmen uit 24 Europese landen verwerkt, die in het totaal zijn meegerekend naar omvang van de populatie. 

De gehele lijst met landen van waar stemmen zijn meegeteld is: België, Bosnië en Herzegovina, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Servië, Slovenië, Spanje, Verenigd Koninkrijk en Zweden.

De winnende fabrikanten in alle categorieën, waaronder de speciale categorieën als "Product of the Year", vind je op de volgende pagina's.

Winnaar PC Specialist game-PC

Bij de verkiezing maakte je als stemmer kans op een PC Specialist game-PC ter waarde van € 3.000. De willekeurige trekking heeft een stemmer uit Nederland opgeleverd als winnaar! Is jouw e-mailadres b***h***123@hotmail.com? Dan nemen we in de loop van de dag contact met je op over de prijs. Gefeliciteerd!

De pan-Europese prijsvraag met de PC Specialist PC als prijs wordt georganiseerd door Parsec Media S.L. (de uitgever van EHA website Geeknetic.es).


Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info is volledig onafhankelijk. Onze reviews zijn puur gebaseerd op objectieve testresultaten en onze eigen ervaring met de producten. Deze reviews kan je hier gratis lezen, maar dat is alleen mogelijk dankzij de steun van onze trouwe lezers. Met een abonnement op Hardware.Info Magazine steun je deze site en lees je de uitgebreidste 100% hardware reviews als eerste. Neem dus nu een abonnement, je hebt er al een voor 26,50 euro!

Neem nu een abonnement en steun Hardware.Info

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*