Hardware.Info gebruikersonderzoek: dit is wat jullie ons vertelden

Wat doen we goed, wat moet beter?

Door


Afsluitend

Met dit artikel en via deze weg willen wij graag iedereen bedanken die de tijd heeft genomen ons bezoekersonderzoek in te vullen - met meer dan 60 vragen was dat een hele klus. Onder de deelnemers van het onderzoek verlootten we daarom ook een paar mooie prijzen - die zijn inmiddels verstuurd en als het goed is ook gearriveerd bij de gelukkige winnaars.

Wij zijn erg blij met alle feedback en proberen aan de hand hiervan de inhoud van Hardware.Info verder te optimaliseren, om jullie een zo goed mogelijke website aan te bieden. Wij zijn blij we, blijkens de antwoorden van onze lezers, op de meeste vlakken goed bezig zijn, maar uiteraard is dat nooit een reden om op onze lauweren te gaan rusten. Integendeel, we blijven hard werken aan verdere verbeteringen, zodat jullie ook in de toekomst van Hardware.Info met plezier gebruik blijven maken - een een toekomstig bezoekersonderzoek hopelijk weer positief of nog beter uitvalt!


Dossier

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info is volledig onafhankelijk. Onze reviews zijn puur gebaseerd op objectieve testresultaten en onze eigen ervaring met de producten. Deze reviews kan je hier gratis lezen, maar dat is alleen mogelijk dankzij de steun van onze trouwe lezers. Met een abonnement op Hardware.Info Magazine steun je deze site en lees je de uitgebreidste 100% hardware reviews als eerste. Neem dus nu een abonnement, je hebt er al een voor 26,50 euro!

Neem nu een abonnement en steun Hardware.Info

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*