De beste koptelefoon voor bij je PC: 8 bedrade hoofdtelefoons getest

Door


Conclusie

Zoals deze vergelijking uitwijst, kun je voor een bedrag tussen de 100 en 150 euro legio prima koptelefoons kopen. Hoewel alle modellen hun eigen sterke en zwakke punten hebben, is er geen enkel model dat qua geluid echt op alle vlakken tegenvalt.

Natuurlijk kunnen we concluderend wel koptelefoons aanwijzen die het op een bepaalde manier net wat beter doen dan de concurrentie. Om te beginnen is er de betaalbare Teufel Real Pure, die naast de prijs tevens kan overtuigen met zijn lekker kleine formaat en prima geluidsweergave. We belonen deze koptelefoon met een Great Value-award.

Ben je op zoek naar een stevige en comfortabele koptelefoon die vooral raad weet met moderne muziek, dan moet je zeker de Audio-Technica ATH-M50x overwegen. Door de frequentierespons, waarin bassen en hoge tonen ietwat oververtegenwoordigd zijn, krijgt het geluid wat extra impact. Een Excellent Choice-Award is op zijn plek.

Dezelfde onderscheiding gaat ook naar de Sennheiser HD 569. De koptelefoon biedt een redelijk evenwichtige frequentierespons, met wat meer aandacht voor middentonen, gekoppeld aan een mooi geluidsbeeld. Met zijn zachte oorkussens is de HD 569 tevens zeer comfortabel, terwijl je voor onderweg een kabel met microfoon en bediening in de doos vindt. Dat maakt hem wat ons betreft de beste allrounder.


Teufel Real Pure


Audio-Technica ATH-M50x
Sennheiser HD 569


Lees ook deze headset artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*