Corsair SF600 Platinum 600W voeding review: klein en heel fijn

Door


Conclusie

De Corsair SF600 Platinum is een bijzondere sfx-voeding om meerdere redenen. Ten eerste zijn de prestaties binnen zijn segment erg goed in vrijwel alle opzichten. De efficiëntie, ripple, spanningsstabiliteit en geluidsproductie zijn allemaal dik in orde, en maken de voeding geschikt om een stevig itx-systeem omheen te bouwen.

Corsair SF600 Platinum 600W

Daarnaast maakt de SF600 Platinum indruk omdat alle meegeleverde modulaire kabels individueel gesleeved zijn. Dit komen we maar zelden tegen, helemaal voor het bedrag waarvoor de nieuwe SF600 gemiddeld over de toonbank gaat. Er geldt sowieso een kleine meerprijs voor sfx-voedingen ten opzichte van hun grotere atx-broers, maar daarbinnen levert Corsair wel een duidelijke meerwaarde. We voorzien de Corsair SF600 Platinum vanwege zijn prima prestaties, individueel gesleevede kabels, 7 jaar garantie en atx-bracket voor 125 euro graag van een Hardware.Info Excellent Choice award.


Corsair SF600 Platinum


In deze review besproken product

  Product Laagste prijs

Corsair SF600 Platinum 600W

600 W, 90 %, 80 Plus Platinum, Modulair, 50 A

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

119,90 €

gem. 129,47 €
8 shops, 5x voorraad

Lees ook deze voeding artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*