Aaneengesloten geluid: acht draadloze in-ears getest

Door


Conclusie

Na acht draadloze wireless in-ears uitgebreid bekeken te hebben, kunnen we concluderen dat er niet enkel behoorlijk te kiezen valt, maar ook dat op één uitzondering na er geen set echt door het ijs zakt. Het geluid dat de Jaybird X4, Plantronics BackBeat Fit 350 en zeker de Sony WI-SP600N weten voor te brengen is heel aardig. Bovendien is de accuduur van deze drie modellen goed in orde en is er over het algemeen weinig te klagen over het draagcomfort van deze in-ears. Toch vallen ze niet in de prijzen: niet zozeer omdat ze tekortschieten – dat doet enkel de XTFree van Skullcandy – maar omdat er drie sets zijn die het nóg beter doen.

In de eerste plaats is er de Sennheiser 6.00BT, zonder fratsen of sportieve extra’s, maar met een uitstekende sound en zeer uitgebreide equalizer app. Bovendien is de prijs van 86 euro zeer schappelijk en de accuduur van ruim 7 uur meer dan afdoende, een Great Value award valt hem ten deel. Die is er ook voor de 18 euro meer kostende Jabra Elite 45e. Het geluid is heel aardig en de verschillende apps bieden je naast een equalizer ook diverse trainingsmogelijkheden, waaronder statistieken en gesproken coaching. Bovendien is de accuduur van ruim 7,5 uur uitstekend.

Dan delen we ten slotte nog een Excellent Choice award uit aan de Bose SoundSport Wireless. Deze set biedt een uitstekende combinatie van draagcomfort en design. Bovendien is de geluidskwaliteit out of the box wat ons betreft de beste van alle deelnemers. De iets lager uitgevallen dan beloofde accuduur nemen we in dit geval voor lief.


Jabra Elite 45e
Sennheiser CX 6.00BT In-Ear


Bose SoundSport Wireless Headphones


Lees ook deze headset artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*