Aaneengesloten geluid: acht draadloze in-ears getest

Door


Testmethode

Testen van audioproducten is een uitdaging, voor in-ear headsets geldt dat zeker ook. Gelukkig kunnen we alleen al door het vergelijken de nodige zaken vaststellen. Zo kunnen we zinnige dingen zeggen over draagcomfort en functionaliteit. Daarnaast biedt een testveld een breder inzicht in wat de geluidskwaliteit is, al speelt persoonlijke voorkeur daarbij altijd een belangrijke rol bij. Ook draagcomfort is deels afhankelijk van de vorm je oor. Enige mate van subjectiviteit is dan ook onvermijdelijk, en we raden bij audioproducten altijd aan om zelf ook letterlijk het eigen oor te luister te leggen.

Er is ook een aspect dat zich wel leent voor een meetbaar resultaat: de accu. Wij testen de accuduur van de in-ears door alle op hetzelfde geluidsvolume af te stellen. Vervolgens spelen we in een loop dezelfde en gevarieerde afspeellijst af, waarvan we een geluidsopname maken. Uiteindelijk kunnen we zo zien hoe lang een set in-ears geluid voortbracht voordat de accu het opgaf. De resultaten kan je hieronder in de opgenomen grafiek zien.


Lees ook deze headset artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*