23x Nvidia GeForce RTX 2070, RTX 2080 & RTX 2080 Ti videokaarten roundup

Door


Inno3D: iChill Black

Van Inno3D ontvingen wij slechts één videokaart, maar dat is dan meteen wel het meest high end exemplaar. Deze RTX 2080 Ti luistert naar de naam iChill Black en is voorzien van een waterkoeler. Je krijgt dus een all in one systeem van videokaart, radiator, slangen, pomp en fans in één. Het betreft overigens wel een referentie pcb, dus er is geen sprake van een zwaardere stroomvoorziening ten opzichte van de Founders Edition. De radiator biedt ruimte aan twee 120mm-fans en is relatief klein, maar wel 3,5 centimeter diep. De waterpomp heeft Inno3D op de kaart zelf verwerkt, en zit netjes onder de shroud verwerkt.

Inno3D GeForce RTX 2080 Ti iChill Black 11GB
Inno3D RTX 2080 Ti iChill Black

Een andere onderscheidende feature van de Inno3D iChill Black is een klein lcd-schermpje op de kaart. Gamen kun je daar uiteraard niet op, maar je kunt wel de kloksnelheid van je gpu tonen, net als de geheugensnelheid, gpu-temperatuur en het fan-percentage. Helaas is het niet mogelijk om het scherm zelf aan te sturen om iets anders te tonen, je bent dus gebonden aan een vaste loop van animaties. In het filmpje in onze losse review kun je dit zelf bekijken. Omdat het schermpje aan de onderkant van de videokaart zit, ligt het erg voor de hand om deze videokaart te gebruiken in combinatie met een pci-e riserkabel. Zo kun je de iChill Black haaks voor een window plaatsen om het lcd-schermpje volledig tot zijn recht te laten komen.

Inno3D GeForce RTX 2080 Ti iChill Black 11GB
Inno3D RTX 2080 Ti iChill Black

Klik hier voor onze uitgebreide losse review van de Inno3D GeForce RTX 2080 Ti iChill Black


Vergelijken

In deze review besproken 23 producten

  Meer producten (23)  

Dossier

Lees ook deze videokaart artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*