Antec Performance P110 Luce review: licht in de duisternis voor Antec?

Door


Intern en koeling

Van binnen is de Antec P110 Luce een erg onopvallende kast, er zijn amper elementen die de aandacht vragen. Gezien de behuizing beschikt over een venster van tempered glass is dat goed nieuws, omdat zo meer aandacht naar de geïnstalleerde componenten gaat. De gehele binnenzijde is matzwart gemaakt, met als uitzondering de grijze strip die een dubbele functie heeft. Allereerst kan kabelmanagement hiermee makkelijker worden doordat de plaat iets naar voren is geplaatst. Ten tweede heeft Antec hierop een soort van rails gemaakt, waarop een vga card holder is gezet - een soort schuifbare klem die het doorzakken van (zware) videokaarten moet beperken. De diepte van deze klem is aan te passen aan de lengte van je videokaart, om zo echt de kaart zelf te ondersteunen en niet onbedoeld een ventilator te blokkeren.

Antec P110 Window Luce

Onderin is er een aparte tunnel - een psu shroud - gemaakt over de gehele lengte, waarin (een deel van de) harde schijven worden geplaatst en aan de linkerkant de voeding. Daar is, net als op de voorzijde, een verlicht Antec-logo geplaatst. Met het zijpaneel bevestigd is deze ook nog zichtbaar. In de psu shroud is volgens de fabrikant ruimte voor een voeding met een maximale diepte van 20 centimeter, maar wanneer de kooi voor 3,5" harde schijven wordt verwijderd, is er praktisch geen limiet aan het formaat voeding dat je kunt plaatsen.

Antec P110 Window Luce

Achter het moederbord zijn de mogelijkheden voor kabelmanagement beter zichtbaar; Antec gebruikt net als veel andere fabrikanten clips om kleine hoeveelheden kabels te bundelen en zo beter weg te kunnen werken. Ook is hier nog net een stukje van de rgb-controller zichtbaar, en komen we twee slots voor 2,5" schijven tegen. Ook is er voldoende ruimte om een flinke cpu-koeler te installeren zonder het gehele moederbord te moeten verwijderen.

Antec P110 Window Luce


In deze review besproken product

  Product Laagste prijs

Antec P110 Window Luce

Tower, ATX, Zwart, Venster, 2 fans

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

104,06 €

gem. 109,90 €
6 shops, 4x voorraad

Lees ook deze behuizing artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*