32 Powerbanks van 10.000+ mAh: nooit zonder stroom

Door


Conclusie

Als we de conclusie opmaken en daarbij zowel de prestaties, (snellaad)mogelijkheden en de prijs-prestatieverhouding meenemen, dan gooit de Anker PowerCore 20100 hoge ogen. Deze powerbank kost nog geen 45 euro, biedt een hoge energiedichtheid en kan twee apparaten tegelijk opladen. Daarmee verdient deze powerbank onze Excellent Choice award.

Anker PowerCore 20100 Black
PowerCore 20100

Wil je powerbanks zonder veel poespas die beschikken over usb-a, usb-c én Qualcomm QuickCharge, dan zijn de Silicon Power C10QC en C20QC uitstekende keuzes. Aangezien deze powerbanks op het moment van schrijven nog niet te koop zijn, moeten we het doen met de adviesprijzen die Silicon Power ons voor deze producten heeft gegeven. Afgaande op die adviesprijzen van respectievelijk 22 en 33 euro zouden deze producten ook qua prijs-prestatieverhouding zéér goed uit de bus komen. Op dit punt houden we een kleine slag om de arm.

Een andere aanrader is de PowerCore Speed 20000 van Anker. Deze powerbank biedt ondersteuning voor QuickCharge 3.0 én USB-PD en presteert prima, waarbij de prijs van 55 euro bovendien helemaal niet gek is. Ook deze powerbank krijg daarom de Excellent Choice award toebedeeld.

Wil je niet te veel uitgeven en wel gewoon een goede powerbank hebben, dan zijn de Adata P12500D en Adata AP2000D beide prima apparaten. Goed voor onze Great Value award. Ook de goedkoopste powerbank uit de test, de 16 euro kostende Silicon Power S100 krijgt die Great Value award. Deze powerbank blinkt nergens uit, maar presteert gewoon heel behoorlijk tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Adata AP20000D-DGT-5V-CBK
Adata AP20000D


Vergelijken

In deze review besproken 32 producten

  Meer producten (32)  

Lees ook deze powerbank artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*