Gamen in stijl: 10 gamestoelen getest

Door


Trust GXT 707R Resto

Van Trust ontvingen wij de GXT 707R Resto, een stoel die met een gemiddelde winkelprijs van 199 euro het goedkoopste model uit de test is. In onze prijsvergelijk komen we de stoel tegen in een zwart-blauwe versie en een de door ons geteste zwart-rode variant.
Het eerste dat opvalt is dat het een vrij compacte stoel is, zeker in vergelijking met bijvoorbeeld de Sharkoon Skiller SGS4 en de Arozzi Verona XL+. Het zitvlak biedt echter voldoende ruimte, maar de schouderbreedte is wat aan de krappe kant voor breder gebouwde personen. Trust heeft voor de afwerking gekozen voor een combinatie van stof en kunstleer. Het midden van het zitdeel en de rugleuning is gestoffeerd, de zijkanten zijn voorzien van een laagje kunstleer.

Trust GXT 707R Resto Gaming Chair Black/Red

De zit van de stoel is goed, maar wat opvalt is dat vooral aan de zijkanten weinig foam is gebruikt, waardoor het buizenframe duidelijk voelbaar is. Samen met de vrij steil oplopende zijkanten is dat niet echt prettig. Het onderstel van de GXT 707R is stevig maar eenvoudig. Het belangrijkste nadeel van deze stoel is dat het het enige model in de test is dat de neiging heeft voorover te kantelen als je op de punt van de zitting gaat zitten. Het is niet zo erg als bij sommige modellen uit onze vorige test, maar je voelt wel duidelijk dat de achterkant van de stoel heel licht wordt en neigt los te komen, wat qua veiligheid niet ideaal is.

Trust GXT 707R Resto Gaming Chair Black/Red


Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*