Gamen in stijl: 10 gamestoelen getest

Door


Sharkoon Skiller SGS4

Sharkoon heeft een uitgebreid assortiment gamerstoelen, voor deze test ontvingen wij de Skiller SGS4, het high-end model uit de huidige serie. De ruim gebouwde stoel is prima geschikt voor grotere personen en volgens opgave is het maximale draaggewicht 150 kilo. De zitting en rugleuning zijn uitgevoerd in geperforeerd kunstleer en de stoel zit stevig, maar comfortabel. Uiterlijk is de SGS4 vrij opvallend, het grote Skiller logo als blikvanger middenop de rugsteun dat wordt geaccentueerd door diagonale stiksels. De stoel is verkrijgbaar in meerdere kleurstellingen. Wij testen de zwarte versie met minimale witte accenten, maar er zijn ook versies met blauwe, groen en rode accenten beschikbaar alsmede een variant die grotere witte vlakken heeft. 

Sharkoon Skiller SGS4 Gaming Seat Black

De armleuningen zijn 4D verstelbaar, in hoogte, breedte, lengte en draairichting dus. Over de bouwkwaliteit van de Skiller SGS4 hebben we ook niets te klagen. Naast ruimte hoogteverstelling kan je ook bepalen in hoeverre de stoel naar achteren kan neigen en als enige stoel in de test zijn de wieltjes van de SGS4 voorzien van een rem. Dat laats is handig als je racegames speelt en niet wilt dat de stoel naar achteren rolt als je het gas of de rem diep intrapt. De SGS4 is te koop voor gemiddeld 329 euro, waarmee hij wat boven het gemiddelde van het testveld zit.

Sharkoon Skiller SGS4 Gaming Seat Black


Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*