Azerty.nl ervaring door creazn

creazn 16 december 2019 21:26
0 van de 5

Aftersales en service is waardeloos, en ze geven geen gehoor bij beroep op mijn recht.

Laptop op 08-08-18 aangeschaft voor €2499.-
Probleem ondervonden op 08-10-19 SSD kon niet meer in de BIOS gevonden worden, dus een hardware probleem.

14-10-19 Laptop retour naar Azerty.
22-10-19 Azerty kon het niet maken, laptop wordt naar de fabrikant gestuurd.
13-11-19 Status aanvraag: hoe zit het met mijn laptop.
13-11-19 1 tot 3 dagen duurt het voordat je een update krijgt.
19-11-19 Automatische mail dat de status is gewijzigd, mijn laptop was ineens klaar?
21-11-19 Laptop retour gekregen met fysieke beschadigingen.
26-11-19 Laptop weer retour naar Azerty en tot heden geen gehoor op mijn beroep om de koopovereenkomst te ontbinden wegens een ondeugdelijk product (beschadigd)

Te lezen op: https://www.consuwijzer.n...elang-mag-reparatie-duren
quote:
"Er wordt wel eens gezegd dat u pas recht hebt op de bovenstaande mogelijkheden als de verkoper 3 keer heeft geprobeerd om het product te repareren. Maar dat is een misverstand. Volgens de wet mag u geen ernstige overlast hebben van een reparatie van een ondeugdelijk product. Hebt u dat wel? Dan kunt al na de eerste (mislukte) reparatie gebruikmaken van bovenstaande rechten."

26-11-19 Tot heden meerdere malen contact op genomen via de mail en telefonisch. En ze gaan er nog steeds niet op in terwijl ik wettelijk daar recht op heb.

Omdat het overlast veroorzaakt zegt Azerty ook het volgende,
Quote:
"Indien u op dit moment uw werkzaamheden niet kunt uitvoeren kan ik uw notebook aan u retourneren.
U mag deze dan insturen wanneer het u wel uitkomt. Bijvoorbeeld wanneer u op vakantie bent."

Schandalig om dit te zeggen, oh dus mijn laptop is nu niet beschadig maar wel wanneer het me uitkomt!

En nu (16-12-19) wordt ik door Azerty verweten dat ik de schade heb aangebracht. Zeer prettige service, niet gemaakte schade doorverwijzen naar de consument. Top geregeld!

Ook heeft Azerty mijn laptop bij de fabrikant ter reparatie aangeboden, terwijl ik daar niet over werd gecommuniceerd. Want er zijn al externe partijen ingeschakeld om dit verder af te handelen. Dus zou de status "On Hold" komen te staan.

Voor de beste kuch..slechtste service, geen gehoor, en geen zeggenschap over je gekochte product dan moet je bij Azerty zijn. Top, wie wilt dat nou niet

Ik zou Azerty 100% aanraden, als je voor de beste kuch... slechtste service en klachtenafhandeling kiest.

Klacht of RMA afhandeling
Wanneer is het product defect geraakt? In het eerste jaar
Viel het product binnen garantie? Ja
Heb je voor de behandeling van de RMA e-mailcontact met de shop gehad? Ja
Hoe snel werd(en) je mail(s) gemiddeld beantwoord? Langer dan twee werkdagen
Heb je voor de behandeling van de RMA telefonisch contact met de shop gehad? Ja
Hoe snel werd je gemiddeld telefonisch te woord gestaan? Binnen twee minuten
Werd je vraag bij het contact met de shop naar tevredenheid beantwoord? Nee
Moest je zelf betalen voor het terugsturen van het product? Ja
Is de RMA inmiddels afgehandeld? Nee
Hoe is de afhandeling van de RMA gegaan? Slecht
Vergelijk   Product Prijs
Gigabyte Aero 15X v8-CF1

Gigabyte Aero 15X v8-CF1

  • Intel Core i7 8750H
  • 16 GB
  • 15.6 inch
  • 3840x2160
  • Nvidia GeForce GTX 1070
  • 512 GB
  • 2 kg
  • Windows Pro
Niet verkrijgbaar
0
*