Shopervaringen


Ook ervaringen zonder account?

Toon ervaringen van webshop

Toon ervaringen uit periode

Van
t/m

Shopervaring toevoegen

1 t/m 10 van 660 resultaten

9 sterren Ervaring bij Alternate.be van Marcel425 op 10 juli 2018

Soort: Nieuwe aankoop

Goede uitleg voor aanschaf van het product. Perfecte afhandeling. Goede service.

4 sterren Ervaring bij Alternate.be van examinator op 6 juli 2018

Soort: Nieuwe aankoop

Hallo beste HWI' ers, Dus na een lange tijd van afwezigheid had ik de kriebels om weer een nieuwe pc te bouwen. Ik liet mijn oog vallen op de asus rog maximus x formula samen met de G.Skill 16 GB DDR4-3200 Kit ddr4 kit. Omdat er momenteel een cash back actie loopt van asus had ik snel de keuze gemaakt. Dus ik heb deze onderdelen bestelt bij alternate omdat ik in het verleden goede shop ervaringen mee had. Voor de asus cashback actie moet de onderdeel gekocht worden van 11.06.2018 tot 15.07.2018....

10 sterren Ervaring bij Alternate.be van Jarek op 4 juli 2018

Soort: Nieuwe aankoop

In alternate.be koop ik telefoons (alleen Xiaomi - ze hebben het grootste bereik) Onderdelen voor pc. De service van het bedrijf was altijd perfect.Alles geleverd in de aangegeven tijd, perfect verpakt, verdient 100% voor vijf sterren.

6 sterren Ervaring bij Alternate.be van Charlie_B. op 2 juli 2018

Soort: Nieuwe aankoop

Op donderdag 21 juni de Alphacool Eisbaer 280 CPU waterkoeling besteld. Deze bleek achteraf stukken goedkoper dan bij Alternate Nederland. Direct feedback van de bevestiging van de offerte en wanneer deze zal worden geleverd. Pakket werd netjes in Nederland afgeleverd. De Waterkoeler functioneer prima. Top service! Zal zeker nog een keer producten hier bestellen.

10 sterren Ervaring bij Alternate.be van LaCrimosa op 24 juni 2018

Soort: Nieuwe aankoop

Op Vrijdag jl. een R5 2600X besteld bij hun met de Zaterdag levering optie. Effectief, pakketje afgeleverd op adres om 9 uur zonder probleem. Betreffend product werkt heel goed op een AB350 Gaming 3 van Gigabyte met de laatste Bios. Wel effe in de msconfig van Windows 10 het aantal cores moeten aanpassen alvorens de OS deze CPU herkende.

8 sterren Ervaring bij Alternate.be van D.walt op 13 juni 2018

Soort: Nieuwe aankoop

prijs voor de kwaliteit zat heel goed.

7 sterren Ervaring bij BytesAtWork.be van Ruud op 6 juni 2018

Soort: Nieuwe aankoop

Zeer tevreden. Er was een probleempje met m'n ram-geheugen, welk eerst werd oogelost en opnieuw uitgebreid getest voor ik hem kon meenemen. Afwerking is zeer netjes. Absoluut een aanrader.

1 t/m 10 van 660 resultaten
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*