Shopervaringen


Ook ervaringen zonder account?

Toon ervaringen van webshop

Toon ervaringen uit periode

Van
t/m

Shopervaring toevoegen

1 t/m 10 van 717 resultaten

9 sterren Ervaring bij BytesAtWork.be van Paul S op 23 maart 2019

Soort: Nieuwe aankoop

Online besteld, afgehaald in de winkel Voor dat ik ook maar iets besteld had, hebben ze in deze shop verder geholpen. Top service !

9 sterren Ervaring bij Alternate.be van Emiel Dekeyser op 15 maart 2019

Soort: Nieuwe aankoop

Ben deze sata ssd gewoon gaan afhalen. Ik moest er zijn voor afhaling van een pc die in herstelling was. Deze herstelling was overigens zeer professioneel (en goedkoop) uitgevoerd. Vriendelijk personeel.

4 sterren Ervaring bij All-in-One systems van Rudy op 11 maart 2019

Soort: Nieuwe aankoop

Algemeen Ik heb bij deze leverancier een monitor besteld. Als ik na geruime tijd nog geen feedback, maar zelf nagegaan wanneer de monitor geleverd kan worden. Pas dan de melding gekregen, dat de monitor bij hun "onverwacht duidelijk" duurder geworden is. All in One Systems de mogelijkheid gegeven de monitor toch nog te leveren, maar hierop word geen actie ondernomen - alleen de herhaling van bovengenoemde. De monitor dan toch ergens anders moeten kopen, wel om 3% duurder - wat volgens mijn GEEN...

9 sterren Ervaring bij Alternate.be van Johan9573 op 17 februari 2019

Soort: Nieuwe aankoop

Vlotte levering via Bpost. Goede satus meldingen via mail & SMS. Fragiele HDD's waren deftig verpakt. Opvulling van de doos was met gerecycleerd papier en dat is goed voor het milieu. Prijs was zeer goed in vergelijking met al de andere webshops.

8 sterren Ervaring bij LAsystems van Sabine op 2 februari 2019

Soort: Nieuwe aankoop

In de shop werd er goed naar ons geluisterd wat wij nodig hadden. Hij stelde doelgerichte vragen naar wat wij wensten. Van daaruit kregen we doelgerichte producten waaruit we alsnog konden kiezen. Ook de service achteraf is steeds in orde. Bij het minste probleem kunnen we steeds bij hem terecht.

1 t/m 10 van 717 resultaten
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*