Shopervaringen


Toon ook ervaringen van gebruikers zonder Hardware.Info account?

Toon ervaringen uit periode

Van
t/m

Shopervaring toevoegen

1 t/m 10 van 547 resultaten

10 sterren Ervaring bij Alternate.be van Vanhoucke op 13 april 2017

Soort: Nieuwe aankoop
Ik heb alle onderdelen voor een AMD Ryzen build PC bij Alternate gekocht. Via de overzichtelijke website was snel duidelijk welke componenten compatibel zijn. Wel even opletten, M.2 SSD staat niet onder de productconfigurator, dus zelf zoeken bij het bouwen is een must! Maar, anders erg overzichtelijke website. Makkelijke zoekfuncties en goeie filters. Hier spreekt een tevreden klant! :-)

10 sterren Ervaring bij Alternate.be van narcotrix op 10 april 2017

Soort: Nieuwe aankoop
Ik bestel - na verificatie van prijzen op hardware.info - al jaren bij deze shop. Nog nooit een probleem ondervonden! Kan er niets meer over zeggen : die mannen van Alternate zijn goed bezig!

9 sterren Ervaring bij LAsystems van Richard op 3 april 2017

Soort: Nieuwe aankoop
Via de email is een levertijd door de leverancier van enkele dagen voor mijn vakantie binnen zou zijn met een variabel aantal dagen. Bij de bestelling een uiterlijke leverdatum aangegeven. Lasystems reageerde dezelfde avond nog dat zij dit niet konden garanderen, ze boden mij de mogelijkheid om de bestelling kosteloos te annuleren om eventueel bij een bedrijf te bestellen. Op de eerste dag dat de drone bij Lasystems binnen zou komen de status opgevraagd, en gaven aan dat deze dezelfde dag nog v...

10 sterren Ervaring bij Alternate.be van droopy2905 op 31 maart 2017

Soort: Nieuwe aankoop
Alternate, weinig shops die zo klantvriendelijk zijn. Geen vraag was/is teveel. Indien het product niet naar behoren werkte, was terugbrengen geen enkel probleem. Hier is de uitspraak "Klant is Koning" nog wel degelijk van toepassing. Heb reeds al ervaring met deze shop, ( aankoop PC ). Alternate - Your the best !

10 sterren Ervaring bij Alternate.be van Jef op 18 februari 2017

Soort: Nieuwe aankoop
Het product voldeed waar het moest voor dienen en het aankopen is zeer vlot verlopen MAW deze winkel is een aanrader.

1 t/m 10 van 547 resultaten
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*