Shopervaringen


Ook ervaringen zonder account?

Toon ervaringen van webshop

Toon ervaringen uit periode

Van
t/m

Shopervaring toevoegen

1 t/m 10 van 706 resultaten

10 sterren Ervaring bij BytesAtWork.be van dcnikon op 19 januari 2019

Soort: Nieuwe aankoop

In overleg met de mensen van de shop werd een multithread datamonster in elkaar gestoken met een AMD threadripper 2950x, 64 Gb ram, 2 Nvme 4x drives (500G en 2Tb) voor systeem en data en een tijdelijke harddisk voor storage. Het geheel wordt gebruikt om astronomische data te bewerken en voldoet beter dan de verwachtingen zelfs. Topservice, mensen die naar je luisteren en raad geven en meedenken. Flexibel in levertermijn en perfect uitgevoerd.

9 sterren Ervaring bij Alternate.be van Daniel op 18 januari 2019

Soort: Nieuwe aankoop

Initieel een 34-inch Samsung C34F791 gekocht maar niet tevreden over de beeldkwaliteit. Geen enkel probleem voor Alternate. Na overleg en deskundig advies het ik dan een Asus ROG Strix XG35VQ monitor gekocht. Super tevreden nu! Bedankt Alternate medewerkers.

10 sterren Ervaring bij Alternate.be van Bart op 12 januari 2019

Soort: Nieuwe aankoop

Vlotte service, nog de mogelijkheid gehad om de grafische kaart bij ophaling van de pc-onderdelen te verwisselen voor een ander type.

9 sterren Ervaring bij LAsystems van Vi4Ever op 7 januari 2019

Soort: Nieuwe aankoop

LaSystems is de leverancier aan huis gewoon omdat beloftes worden uitgevoerd en ervoor wordt gezorgd dat de klant tevreden is. Zelfs in geval van een foute bestelling probeert men er alles aan te doen om de eigen veroorzaakte schade zo minimaal te houden. Dikke pluim voor de shop en de mensen die daarachter zitten. Ze houden zich aan het verstrekken van correcte informatie over de bestelling en in welke mate ze daaraan kunnen voldoen. Bedrijf leren kennen via een collega die ook zeer tevreden w...

10 sterren Ervaring bij Alternate.be van Wieland op 1 januari 2019

Soort: Nieuwe aankoop

Vlotte bestelling, alles geleverd nieuw in originele verpakking. Nog geen beroep moeten doen op garantie.

1 t/m 10 van 706 resultaten
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*