Centralpoint.be

12 shopervaringen
33.589 prijzen
6,6% duurder dan gemiddeld

Shopinfo

Webshop Centralpoint.be
Website http://www.centralpoint.be/
Prijspeil 6,6%
Prijzen 33.589 gecategoriseerd
  122.830 ongecategoriseerd
Certificaten
Reviewscore laatste drie maanden
Reviewscore afgelopen jaar
Reviewscore sinds altijd

Alles rondom uw zakelijke ICT eenvoudig bestellen en snel in huis. Een ongekend grote keuze, een scherpe prijs en indien gewenst geïnstalleerd geleverd. En dat alles bij een 1 van de grootste ICT leveranciers van Europa, die u ook nog eens graag adviseert over de perfecte zakelijke ICT oplossing. Onrealistisch? Nee, hoor. Wij zijn Centralpoint, aangenaam.

Centralpoint maakt onderdeel uit van de Infotheek Groep, 1 van Europas grootste ICT leveranciers met een jaaromzet van ruim 750 miljoen euro en vestigingen in 14 landen.

Wij kunnen dankzij onze ervaring, kennis en goede relaties met s werelds grootste leveranciers alles verzorgen; van voorbereiding, verwijdering, implementatie tot beheer van uw IT-hardware omgeving. Of het nu gaat om het inrichten van werkplekken, of het implementeren van complete netwerk- en storageoplossingen. Met behulp van ons eigen magazijn van ruim 20.000 m2, zijn wij in staat snel te leveren.

Door ons IT Asset Recovery-programma kunnen wij uw oude hardware meteen op een veilige en verantwoorde manier verwijderen: zonder achtergebleven (gevoelige) data. Als u alleen tijdelijk extra capaciteit nodig heeft, kunt u bij ons de hardware ook huren. Zo bieden wij de beste oplossing voor iedereen, maar speciaal voor u.

Gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Centralpoint ontzorgt KMO, grote- en middelgrote organisaties met totaaloplossingen van hardware, software, services en de bijbehorende dienstverlening en is marktleider op dit gebied.

Complexe en grote IT-projecten? Advies van ervaren specialisten? Levering en installatie van nieuwe apparatuur en verwerking van uw oude? Wij verzorgen het probleemloos en geruisloos.

IT is er om u te helpen presteren en niet om zorgen over te hebben. U wilt zich immers concentreren op uw eigen bedrijfsvoering. Daarom zorgen wij ervoor dat hardware u ondersteunt en niet afleidt. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparingen.

Zo maken wij IT eenvoudiger!

Bij Centralpoint winkelt u veilig en vertrouwd. Centralpoint is o.a. lid van Thuiswinkel Zakelijk en BeCommerce en draagt maximaal zorg voor een optimale beveiliging van uw gegevens. Onze state-of-the art webshop kent een zeer hoge uptime, zie status.centralpoint.eu voor een actueel overzicht.

Nominaties en awards

Centralpoint beschikt bij alle fabrikanten over een hoge partnercertificering, waardoor u zeker van bent dat Centralpoint beschikt over up-to-date kennis en een goede relatie met deze fabrikanten.

Verzendkosten

Verzenden, vanaf 0,00 €
Verzenden, max 2,41 €

Betaalkosten

Creditcard 0,00 €
PayPal 0,00 €
Vooruitbetalen 0,00 €

Prijspeil

Het prijspeil is de gemiddelde prijsafwijking van de shop. Een negatief prijspeil betekent dat de shop goedkoper is dan gemiddeld, een positief prijspeil betekent dat de shop duurder is dan gemiddeld. De gegevens worden iedere dag opnieuw berekend. Shops moeten minimaal 100 door ons gecategoriseerde producten in hun assortiment hebben om een prijspeil te kunnen berekenen.

Shopervaringen

Shopervaring toevoegen

0
*