Alternate.be

13.117 prijzen
412 shopervaringen
3,5% goedkoper dan gemiddeld

Bedrijfsnaam
Alternate.be
Website
http://www.alternate.be
Adres
Oeyvaersbosch 16-18, 2630 Aartselaar
Algemeen e-mailadres
sales@alternate.be
Algemeen telefoonnummer
03-8711111

Algemene beoordeling

Gebaseerd op gebruikerservaringen van het afgelopen jaar
9 sterren
Laatste drie maanden
9 sterren
Afgelopen jaar
9 sterren
Sinds altijd
9 sterren

Shopervaring toevoegen

Ervaring van meekers kristel - 4 december 2018 9 sterren

Soort: Nieuwe aankoop

zeer toffe winkel en zeer ervaren medewerkers, klantvriendelijk en heel behulpzaam en nog steeds de beste prijzen in belgie en het grootste assortiment.

Ervaring van safraan - 24 november 2018 10 sterren

Soort: Nieuwe aankoop

Ik heb dit artikel niet online besteld/gekocht, maar ben gewoon naar de winkel gereden, en heb daar het artikel gevraagd en à la minute meegekregen. Ik heb daarbij nog kosteloos een lang en zeer informatief gesprek met de verkoper mogen voeren over het vervangen van falende CPU's en GPU's, en hoe deze te herstellen of te voorzien van een langere levensduur.

Ervaring van Alex S - 14 november 2018 9 sterren

Soort: Nieuwe aankoop

Op Vrijdag 02/11/2018 een volledig nieuw systeem gekocht via de site. Contact opgenomen met de sales desk omdat ik wou voorafbetalen en er was iets fout gelopen. 5 minuten later was alles in orde en had ik de bestelling binnen via e-mail. De betaling heb ik uitgevoerd op vrijdag. Daar de banken hier niet werken in het W.E. moest ik nog wat geduld hebben Ik heb maandagvoormiddag even gebeld of er al nieuws was maar ze hadden nog geen bevestiging van de betaling binnen. Volgens de website was voor...

Ervaring van Albert - 10 november 2018 9 sterren

Soort: Nieuwe aankoop

Alternate Voor mij de ONLY ONE Hebben veel Hardware PC in voorraad van verschillende merken .. De mensen aan de Balie weten waar ze over spreken De Bediening loopt vlot Nu zijn er nog andere Producten bijgekomen die niets met een PC hebben te maken Ik hoop dat ze met de tijd niet gaan beperken in PC onderdelen daardoor ! En dat ze de N° 1 in Hardware blijven .. Maar Goed alles bij de hand dus . Meer moet het niet zijn !

Ervaring van jorbu - 27 september 2018 8 sterren

Soort: Nieuwe aankoop

pc samengesteld dmv. PC-Builder. Op zondag besteld en de donderdag geleverd via DHL. Pc laten assembleren door Alternate. Alle onderdelen zijn zoals ze besteld zijn. Nette assemblage met kabels proper en geordend gemonteerd. Vlotte levering via DHL. Ik ben zeer tevreden over het resultaat.

Ervaring van Alex Wyckmans - 19 september 2018 6 sterren

Soort: Nieuwe aankoop

Ondanks een gebrekkige (om niet slecht te noemen) delivery service van BPOST heeft Alternate al het mogelijke gedaan om de bestelling toch bezorgd te krijgen. Alternate kan ik 200% aanraden. BPOST voor nog geen halve EURO

1 t/m 10 van 412 resultaten
Webshop
Alternate.be
Website
http://www.alternate.be
Prijspeil
-3,5%
Prijzen
13.117 gecategoriseerd
 
18.280 ongecategoriseerd

Verzendkosten

Afhalen
0,00 €
Verzenden, vanaf
0,00 €
Verzenden, max
49,99 €

Betaalkosten

Bankoverschrijving
0,00 €
Bankpas bij afhalen
0,00 €
Contant bij afhalen
0,00 €
Kredietkaart
0,00 €
Rembours
5,00 €
Adres
Oeyvaersbosch 16-18
 
2630 Aartselaar
E-mailadres
sales@alternate.be
Telefoonnummer
03-8711111
Openingstijden
Onbekend

Prijspeil

Het prijspeil is de gemiddelde prijsafwijking van de shop. Een negatief prijspeil betekent dat de shop goedkoper is dan gemiddeld, een positief prijspeil betekent dat de shop duurder is dan gemiddeld. De gegevens worden iedere dag opnieuw berekend. Shops moeten minimaal 100 door ons gecategoriseerde producten in hun assortiment hebben om een prijspeil te kunnen berekenen.

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*