Alternate.be

11.833 prijzen
314 shopervaringen
2,5% goedkoper dan gemiddeld

Bedrijfsnaam
Alternate.be
Website
http://www.alternate.be
Adres
Oeyvaersbosch 16-18, 2630 Aartselaar
Algemeen e-mailadres
sales@alternate.be
Algemeen telefoonnummer
03-8711111

Algemene beoordeling

Gebaseerd op gebruikerservaringen van het afgelopen jaar
9 sterren
Laatste drie maanden
9 sterren
Afgelopen jaar
9 sterren
Sinds altijd
7 sterren

Shopervaring toevoegen

Ervaring van jojo57 - 17 juli 2017 8 sterren

Soort: Klacht of RMA afhandeling

Ik had een MSI Notebook gekocht bij Alternate, maar na 6 maanden begonnen de letters van het klavier af te pellen. Het is een verlicht klavier en op de duur was het een volledige witte vlek waar licht doorkwam en de letter niet meer leesbaar was. Alternate zei me dat dit niet onder garantie valt en dat ik met MSI Support contact moest opnemen. Een antwoord van MSI Support duurde 3 tot 4 weken !!! Men zei me dat het niet onder garantie valt. De frontcover rond het display was inmiddels ook aan he...

Ervaring van Carola - 2 juni 2017 10 sterren

Soort: Nieuwe aankoop, 1 gebruiker vond deze shopervaring nuttig.

Ik wou persé de sterrenprojector hebben van het olifantje (zoals vroeger op de Duitse TV te zien was). Beetje jeugdsentiment maar wou er ook niet de volle mep voor betalen. Na wat speurwerk bleek dat ik de lamp bij alternate even snel kon krijgen, maar wel voor veel minder geld. Pakje werd snel geleverd, zeer netjes.

Ervaring van grouchy - 26 mei 2017 9 sterren

Soort: Nieuwe aankoop, 1 gebruiker vond deze shopervaring nuttig.

zeer goede winkel, had eerst de verkeerde toetsenbord besteld zonder op te letten de gewone red ipv de red silence... Ze hebben telefonisch me perfect geholpen hoe ik zo snel mogelijk het verkeerde toetsenbord kon terugsturen en het saldo terug te storten en me het juiste toetsenbord op te sturen binnen de 3 dagen. superwinkel :-)

Ervaring van BigNoobHaha - 24 mei 2017 10 sterren

Soort: Nieuwe aankoop, 1 gebruiker vond deze shopervaring nuttig.

Na meerdere reviews te lezen en meerdere configuraties op te slaan en aan te passen, heb ik uiteindelijk toch gekozen om hier mijn desktop te bestellen. Heb er helemaal niet zo lang op moeten wachten, na ongeveer een weekje kon ik er al omgaan (niet alle producten die in had toegevoegd waren in voorraad). Toen ik vragen had i.v.m. de bestelling of aanpassen van een onderdeel, ben ik meteen snel en vriendelijk geholpen, zowel via mail als Messenger. Bij afhaling moet je gewoon je klantnummer en o...

Ervaring van erwin - 17 mei 2017 8 sterren

Soort: Nieuwe aankoop, 1 gebruiker vond deze shopervaring nuttig.

ik heb een i7 7700K gekocht in de winkel. ik heb eerst een beetje op internet gezocht naar informatie over deze i7 7700K cpu. op het internet vind je veel informatie over deze cpu. vooral dan over het feit dat deze zeer warm worden. ik heb de stap toch gewaagd en deze gekocht bij alternate nadazt de persoon aan de balie mij wist te zeggen dat hij niks afwist van deze warmteproblemen van de i7 7700K. na een paar dagen bleek dat ik een van de gelukkigen was die een cpu had met een warmteprobleem...

Ervaring van patrick - 16 mei 2017 10 sterren

Soort: Nieuwe aankoop, 1 gebruiker vond deze shopervaring nuttig.

overzichtelijke website, met voldoende informatie over de producten. vlotte betalingsmogelijkheid met een snelle levering. ook een goede prijs/product. ben tevreden.

Ervaring van Bart - 4 mei 2017 10 sterren

Soort: Nieuwe aankoop, 1 gebruiker vond deze shopervaring nuttig.

Heel tevreden over mijn aankoop. Snelle bestelling via de website. Alle nodige informatie stond duidelijk vermeld. Verschillende betaal mogelijkheden. Duidelijke informatie via email over het verloop van de bestelling/aflevering. Op minder dan 24 uur thuis afgeleverd. Zo hoort het ook in deze digitale tijden. Een aanrader, waar ikzelf zeker nog terug zal bestellen.

Ervaring van Metallo - 3 mei 2017 10 sterren

Soort: Nieuwe aankoop, 1 gebruiker vond deze shopervaring nuttig.

Heb eind 2016 een Asus6GB D5 GTX 1060 STRIX GAMING aangeschaft. Die had ik op de zeer uitgebreide en duidelijke site gevonden en daardoor mijn keuze... versterkt. De bestelling verliep zoals gewoonlijk vlotjes en zonder problemen. De leveringsperiode werd correct nageleefd en in een degelijke robuuste verpakking aan de deur gebracht. De kaart zelf was tenslotte een goede investering geworden. Dat werd bewezen na enkele games gespeeld te hebben. De prijs kan voor enkele wat hoog liggen maar zoa...

Ervaring van superserial - 29 april 2017 9 sterren

Soort: Klacht of RMA afhandeling, 1 gebruiker vond deze shopervaring nuttig.

moederbord had een defect na ongeveer 1.5 jaar gebruik. teruggebracht naar de klantenservice in aartselaar. Topservice! geholpen door Evrim, heeft het probleem snel gelokaliseerd en de overige componenten zorgvuldig behandeld. moederbord opgestuurd geweest ter herstelling. zou 3 tot 5 weken duren maar was na 2 weken reeds hersteld en binnen garantie. hier opnieuw geholpen door Evrim. snel en deskundig alles terug geinstalleerd. Topklasse!!!

1 t/m 10 van 314 resultaten
Webshop
Alternate.be
Website
http://www.alternate.be
Prijspeil
-2,5%
Prijzen
11.833 gecategoriseerd
 
12.706 ongecategoriseerd

Verzendkosten

Afhalen
0,00 €
Verzenden, vanaf
0,00 €
Verzenden, max
49,99 €

Betaalkosten

Bankoverschrijving
0,00 €
Bankpas bij afhalen
0,00 €
Contant bij afhalen
0,00 €
Kredietkaart
0,00 €
Rembours
5,00 €
Adres
Oeyvaersbosch 16-18
 
2630 Aartselaar
E-mail adres
sales@alternate.be
Telefoonnummer
03-8711111
Openingstijden
Onbekend

Google Maps

Prijspeil

Het prijspeil is de gemiddelde prijsafwijking van de shop. Een negatief prijspeil betekent dat de shop goedkoper is dan gemiddeld, een positief prijspeil betekent dat de shop duurder is dan gemiddeld. De gegevens worden iedere dag opnieuw berekend. Shops moeten minimaal 100 door ons gecategoriseerde producten in hun assortiment hebben om een prijspeil te kunnen berekenen.

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*