4k Game pc van Jochem2405

Jochem2405 8 juni 2018 21:40

Aangepast op 8 juni 2018
Views: 477
18 componenten, 0 benchmarkconfiguraties, 2 eigen foto's

Omschrijving

Dit is mijn eerste zelf gebouwde pc. Ik heb nog wel vlink zitten twijvelen tussen een 1080 en 1080ti, maar voor de ultime ervaring en om ook in de toekomst nog goed op 4k te kunnen gamen ben ik toch voor de 1080 ti gegaan en heb er nog geen moment spijt van gehad.

Ik was wel bang dat het geheugen in combinatie met de ryzen chip niet op zijn volle 3200mhz zou draaien. Dit was in eerste instantie ook het geval maar het was gelukkig een kwestie van xmtp in schakelen in de bios en daarna draaide het netjes op 3200mhz.

Ik moet alleen nog even de rgb verlichting wat mooier maken. De cpu cooler heeft alleen nog 1 heel eigenwijze ring die niet mee wilt kleuren bij het aanpassen van de verlichtings kleur in de software. De ring blijft steeds een anderre kleur geven dan de fan op de cooler.

In de toekomst wil ik graag over gaan op water cooling, het mooiste is dan natuurlijk een custom loop het is alleen erg duur en mijn grafische kaart heeft een custom pcb waardoor er geen full cover waterblocks voor zijn. Zal dus iets van een nzxr g12 of een ekwb vga supremacy worden. Ik ben alleen bang dat mijn vrm en vram dan snel te warm zullen worden. Heeft iemand hier ervaring mee? Dan hoor ik het graag.

Foto's

0
*