ASUS ROG - HALO van Auke Hagenaar

Auke Hagenaar 25 juni 2019 21:27

Aangepast op 25 juni 2019
Views: 772
22 componenten, 0 benchmarkconfiguraties, 6 eigen foto's

Omschrijving

Dit is mijn allereerste computer-build. Hoe raar het moge klinken, vond ik het enorm spannend om de stap te zetten. Tot diep in de nacht deze computer samengesteld met behulp van een schotse vriend uit Glasgow. In de flow van het samenstellen, heb ik meteen alle componenten besteld! Zo, geen weg meer terug!
Bijna een jaar lang gespaard om dit mogelijk te maken en dit was allerminst het vetste dat ik heb gedaan. Geen seconde spijt gehad van de enorme uitgave, want het betaalt zich dubbel terug in het plezier die ik ermee heb :)

Ik voelde mij geen held tijdens het bouwen, maar was enorm voldaan toen ik de laatste schroef aandraaide. Kon nauwelijk beseffen dat ik mijn eerste game-pc in elkaar had gezet, aangezien ik in het eerste half uur van het openmaken van de dozen geen idee had wat ik allemaal aan moest met de aanwezige bekabeling!

Te eigenwijs als dat ik ben, moest en zou ik de computer zelf bouwen (oke, ik had een vriend die back-up stond via de telefoon), maar dit is helemaal geslaagd. Niet de monster die de meeste maken, maar monsterlijk genoeg om de spellen die ik speel op ultra te spelen!

Foto's

Benchmarks

Dit systeem heeft geen benchmarks.

0
*